Sunday, August 17, 2008

TV spot 17. august

After arriving in Aalborg, we were interviewed by TV/Midt-Vest. We had a good talk about the trip, both on and off the water. This time, the wireless microphones survived the short session on the water.

The interview should be broadcast in the evening news 17. august, 19:30 local time. After the broadcast, it will be available on TV/Midt-Vest's website.

2 comments:

Jon said...

Hej Jesper, tak for sidst og for et rigtig godt kajakkursus. Jeg var lige ude med Søren og Mette og fik teknikken pudset lidt af. Selvredning uden udstyr... sådan! :-)
Det er nogle flotte billeder I har fået taget og sikke en tur! Godt gået - vi var lidt bekymrede for jer da vi hørte om turen. Vi troede simpelthen, at strømmen ville være for stærk deroppe. Men men.... godt gået!!

Velkommen hjem til jer begge!

MVH
Jon D

MTC said...

Hej i to ATLANTERHAVS-PADLERE.

Selv den mest garvede erhvervsfisker på Færøerne, som sejler i dette område, tager ingen chancer.

Uden at være udstyret med almanak over de indviklede strømforhold, tager de ikke på havet.

I to havde kort og GPS og I havde sat jer ind i forskellige forhold, der hersker i dette område, I tog ingen chancer.

MEN I KLAREDE DET - TILLYKKE!

VI har fulgt alle artiklerne og tv-udsendelserne om jeres tur. Spændende.

Tak for sidst. Jeg var jo så heldig at møde jer et par gange heroppe, da I padlede rundt om Færøerne, og vi kunne følge jer via hjemmesiden.

Indrømmet, jeg var imponeret.

Men dobbelt imponeret blev Anna og jeg,, da vi opdagede, at Tues hustru Ann Katrine vandrende og overnattede på fjeldet, da hun sammen med et par (tjekkiske) fjeldvandrere gik over fjeldet fra Vestmanna til Hvalvík for at mødes med jer her ved den gamle trækirke i Hvalvík.

Begejstret er vi over at I alle i familien har denne tilgangsvinkel til Guds natur, som han har skabt til os mennesker for at vi skal bruge og pleje den.

Og så mødte I bekendte fra Danmark her i Hvalvík Kirke, som er den ældste trækirke på Færøerne.

Verden er sandelig lille og samtidig enorm stor.

Hilsen til jer alle med ønsket om al mulig Guds velsignelse og glæde for jer fremover.

Hils Mette, Hans Peter og Jytte, som pligtopfyldende opholdt sig hjemme i Danmark for at passe arbejde og Silas og Sebastian. Hilsen til jer alle samt alle jeres kære.

Bedste hilsen fra Anna og Mogens